Huvudmeny
Sub navigation

Adressregistret är navet i säljstödet

CRM eller säljstöd är mer en filosofi än ett verktyg. Vem ska du bearbeta? Vad kan du hjälpa dom med? Varför ska dom anlita just er? ADJob ger dig verktyget att finslipa affärsidén för att kunna bearbeta och följa upp rätt.

Adressregistret i ADJob är unikt för ett administrativt program. Det är uppbyggt så att du även kan använda det helt självständigt. Det är också navet i säljstödet. Förutom kunder och leverantörer, kan du även lägga in prospekts och andra kontakter. I ett gemensamt adressregister.

1. Bearbeta och notera

Gör utskick och bearbeta dina leads. Importera och exportera vid behov. Använd noteringar för att komma ihåg vad ni sa och när du ska återkomma.

2. Gör offerter och avtalsförslag

Sänk tröskeln för avslut genom alltid skicka skriftliga offerter eller avtalsförslag. Använd den inbyggda funktionen för att påminna om offerter som närmar sig förfallodatum.

3. Följ upp med hjälp av kategoriseringar

I fakturastatistiken kan du enkelt se hur mycket du sålt till en viss kategori av kunder för att se om du kan skapa merförsäljning eller för att finslipa din affärsidé

Läs mer om statistik...

4. GDPR Pseudonymiering

Alla uppgifter som rör fysiska personer (inte företag) har ett bäst-före-datum i affärssystem, mejl etc. Vilket detta datum är, verkar inte vara kristallklart ännu. För att underlätta städning, har vi i ADJob 5.x gjort en pseudonymiserings-funktion som hjälper dig att uppfylla lagen. Alla kontaktpersoner som inte använts på 7 år (bokföringslagen) anonymiseras eller pseudonymiseras. Namnen ersätts med streck samt mobiltelefon och eventuell mejladress raderas. Pseudonymisering finns i alla varianter av ADJob 5.x.