Varför? Guide Blogg Meny Sök på hemsidan

ADJob Eco – Det kompletta ekonomisystemet

ADJob Eco

ADJob Eco är ett komplett ekonomisystem för alla som inte behöver lagerhantering eller RUT / ROT. Själva bokföringen består av tre delar. När du fakturerat, för du över fakturan till bokföringen. När du registrerar dina leverantörsfakturor bokför du dom direkt. Samtidigt som du skapar underlag för att betala via en fil direkt på bankens hemsida. Kundfakturor och Leverantörsfakturor står ofta för en stor del av bokföringen. Det som blir kvar att "bokföra" som övriga verifikationer går då mycket snabbt.

ADJob Eco täcker minst fyra behov. Många ser det som en startpunkt och en mjukstart för att så småningom gå över till ADJob Project. Andra använder ADJob Eco som komplement till ADJob Project för både dotterbolag, moderbolag och liknande via ePortal. Eller helt enkelt som ett alternativ när ADJob Projekt blir för stort. Du kan också använda det som ett separat säljverktyg, faktureringsprogram eller bokföringsprogram utan att använda alla delar.

Pris per månad
99
Första användaren
39
Följande användare
Beställ
VIP Pris per månad*
65
Första användaren
39
Följande användare
Beställ

* Vi belönar trogna kunder genom att sänka priset efter 5 år. VIP-Priset får du automatiskt efter 5 år. Vilket betyder att alla som uppgraderar från 4.x automatiskt är VIP-kunder.