Huvudmeny
Sub navigation

ADJob Forum

ADJob Forum

Forum är ett mycket bra sätt att kommunicera och skapa en kunskapsdatabas. Kungen bland forum heter StackOverflow och har tusentals utvecklare som ställer frågor och får svar. Söker du på Google om något som rör programmering, får du säkert många träffar på detta eller något annat av deras forum.

StackOverflow har varit något av en förebild när vi gjort vårt nya forum för ADJob. Vi har använt oss av ett forum (Flarum) som påminner om SO, men är något enklare och tydligare.

Det är fortfarande ett privat forum där vi ställer som enda krav att du använder ADJob på ett eller annat sätt. ADJob Forum är tänkt att vara ett komplement till support via mejl och telefon. En kunskapsdatabas för att du ska få ut mer av ADJob. Du kan själv en fråga, svara på någon annans fråga eller lämnar feedback till oss. Vi på ADJob Nordic AB att försöka svara så snabbt som möjligt. Har någon annan redan frågat samma sak, kan du snabbt hitta svaret på forumet genom att söka på forumet. OBS! Du måste registrera på ADJob Forum för att kunna ställa frågor.

Facebook är idag både en livlina för många, ett sätt att berätta om sina luncher, katter, hundar och barnbarn samt ett sätt att kommunicera. Men för vissa är Facebook nästan ett skällsord (Våga Vägra Facebook). Vi ser det strikt från en praktisk synvinkel där att det är svårt att hitta och söka information. Det är alltså ett mindre lämpligt verktyg för ett forum.

Under en övergångsperiod kommer vi dock att ha båda forumen aktiva, men vi kommer så snart som möjligt stänga ner forumet på Facebook.

Välkommen att signa in på ADJob Forum och ställa dina frågor!

Gå till Nya ADJob Forum...