Huvudmeny
Sub navigation

Mindre dubbelarbete! Bättre koll!

Bokföring i ADJob

En del lägger ut bokföringen externt. Andra arbetar med projekten i ADJob och sköter sedan bokföringen i ett annat program. I båda fallen kan det finnas skäl att se om man inte kan minska eventuellt dubbelarbete. Och få bättre överblick över byrån på köpet. I de flesta fall kan man dessutom sänka kostnaderna rejält.

Bokföringen består grovt av tre delar: Kundfordringar, Leverantörsskulder och resten. Det är "resten" som kräver mer ingående redovisningskunskaper. Här är tre förslag på upplägg:

1. Bra. Gör bara kundfakturorna i ADJob.

Bra

Att projekt och kundfakturor ska vara integrerade i samma system är självklart. Bocka av när kundfakturorna är betalda och du kan ge perfekt bokföringsunderlag till din redovisningsbyrå. Möjligheten att fakturera projekt finns i alla varianter av ADJob utom ADJob Eco.

2. Bättre. Gör allt utom bokföringen i ADJob.

Bättre

Sköter ni projekt, kundfordringar och leverantörsskulder själva, har ni nästan 90 procent koll på ekonomin. Utan att behöva vänta på någon bokföringsbyrå. Till detta krävs inga omfattande bokföringskunskaper. Stäm av och ge underlaget till din redovisningsbyå. Detta alternativ kräver ADJob Classic.

3. Bäst. Gör även bokföringen i ADJob

Bäst

Ni kan sköta allt integrerat i ADJob Total, vilket tar bort allt dubbelarbete i samband med bokföringen. Kostnaderna blir lägre och ni får bättre koll på företaget. Har ni själva inte kapacitet eller kunskap, tala gärna med din redovisningskonsult om ni kan samarbeta. Det kan finnas mycket att vinna på detta upplägg.

Ring eller mejla, så ger vi dig tips på hur du kan minska dubbelarbetet i ekonomifunktionen.