Varför? Guide Blogg Meny Sök på hemsidan

Farväl till Binero!

Google Speed

Vi har varit kunder hos Binero i 12 år. Innan dess bodde vi på Loopia några år. Vi flyttade till Binero för att mejlen fungerade dåligt hos Loopia. Binero har varit ett mycket bra hotell. Supporten är suverän. Men nu är Binero uppköpta av Loopia. Så vi är mer eller mindre tillbaka till Loopia. Så farväl Binero.

Alla webbhotell vi känner till har till och från problem med tillgänglighet. Eftersom vi använder Binero även som uppdaterings-server, har detta blivit ett problem även för ADJob.

Därför kommer vi nu att pröva våra egna vingar och använda ett helt hus för oss själva. Farväl igen Binero. Inga grannar som kan störa. Från och med nu ligger vår hemsida på egen server. Detta innebär bättre kontroll och större möjlighet att undvika php, Apache och andra virusmagneter. På köpet har vi fått en supersnabb hemsida. Till att börja med använder vi adjob.nu, men när det passar kommer vi att byta tillbaka till adjob.se.

Den nya hemsidan använder kryptering (ssl) samt HTML5. Men annars är det ungefär samma spartanska gränssnitt som tidigare. Surfa gärna runt och berätta vad du tycker!