Huvudmeny
Sub navigation

Specialutveckling

Ibland räcker inte standard ADJob till. Du har behov som som är mer eller mindre unika för dig. Då finns möjligheten att göra specialutveckling. Det finns 4 nivåer av specialutveckling

1. eXcel - Skräddarsydda excelrapporter

Du kan spara mycket tid genom att hämta exakt dom uppgifterna du vill och göra ett färdigt kalkylark utan handpåläggning.

Läs mer om eXcel...

2. Önskemål med normal priorietet

Vi får ständigt in önskemål som vi sätter upp på vår att-göra-lista om vi bedömer att dessa är värdefulla för många. Alla dessa uppdateringar av dina önskemål planeras av oss och är helt kostnadsfria.

3. Dina önskemål med hög prioritet

Finns önskemålet redan med vår att-göra-lista men inte har hög prioritet, kan vi prioritera om. Att prioritera om, kan medföra extra kostnader som vi då debiterar en symbolisk engångssumma för. Offereras.

4. Kommunikation mellan ADJob-företag

Om du har flera företag i din koncern som använder ADJob, är det relativt enkelt att få dom olika ADJob-företagen att "prata" med varandra. Exempelvis när du fakturerar ett annat bolag inom koncernen, läggs denna faktura automatiskt upp som en leverantörsfaktura i ett annat bolag. Offereras.

5. Unik specialutveckling samt API-kopplingar

Specialutveckling som är unik för just ert företag, kräver specialutveckling. Normalt handlar detta om att prata med andra programvaror. Antingen via traditionell export / import i vissa format. Eller via API interagera med andra applikationer. Men det kan också handla om skräddarsydda funktioner inuti ADJob. Beroende på omfattning ger vi dig därför en offert och ett avtalsförslag för underhåll av denna speciallösning. Offereras.