Huvudmeny
Sub navigation

Handböcker

Handbok

Den generella handboken hittar du i menyn Hjälp både på Mac och PC. Specialhandböckerna nedan kompletterar den generella handboken och är fördjupningar i vissa ämnen.

eFaktura i ADJob

Kraven på att kunna skicka e-fakturor ökar. Och det är inte speciellt svårt. Skriv fakturan som vanligt och skicka filen till banken. eFaktura-handboken svarar på frågor och hjälper dig igång med e-fakturering.

Ladda ner eFaktura i ADJob...

LB-Rutin i ADJob

Många betalar sina leverantörsfakturor genom att knappa in dessa via bankens hemsida. Det är smart. Men det är ännu smartare att låta ADJob göra jobbet åt dig. Eftersom du (förhoppningsvis) redan matat in leverantörsfakturorna i ADJob, kan du skicka en färdig betalfil till banken istället. Gör arbetet en gång i stället för två gånger! LB-handboken ger detaljerad information hur du betalar med fil från ADJob.

Ladda ner LB-Rutin i ADJob...

Bokslut i ADJob

Exempel på vad du ska tänka innan, under och efter bokslut. Gäller i första hand ADJob Total men delar kan även tillämpas i ADJob Eco. Bokslutshandboken ger en grundläggande checklista på vad du ska tänka på både rent allmänt men speciellt i ADJob.

Ladda ner Bokslut i ADJob...

eAttest i ADJob

Ett digitalt attestflöde underlättar mer ju större byrån är. eAttest-handboken ger exempel på vilka som är inblandade och vem som gör vad.

Ladda ner eAttest i ADJob...

Offerter i ADJob

Skapa offerter, skicka offerter via mejl, jämför budget med utfall med mera.

Ladda ner Offerter i ADJob...