adjob

ADJob Info - Juni 2017ADJob 5.0

ADJob 5.0 RC efter semestern

En rigorös beta-testning går nu äntligen mot sitt slut. Vi tackar alla som haft synpunkter, önskemål och kommentarer vilket gjort ADJob 5.0 till ett stabilt verktyg. De flesta är idag nöjda eller mycket nöjda. Nu återstår det bara en känd bugg att fixa. Helt ofarlig, men väl lite irriterande. Efter semestern släpper vi därför ADJob 5.0 som RC. Vilket innebär att programmet då inte innehåller några kända buggar.

100 byråer kör ADJob 5.0 skarpt!

I skrivande stund kör ca 100 byråer ADJob 5.0 skarpt. Alla har uppskattat möjligheten att jobba hemifrån och på resa. Dom har heller inte längre behov av ODB och egen server, vilket blir billigare, tryggare och enklare. Många har upptäckt eAttest som smidigt sätt att digitalisera leverantörsfakturorna. Trots alla nyheter är det fortfarande ett välkänt gränssnitt, vilket sänker tröskeln för övergången.
Läs mer om alla nyheter i ADJob 5.0

Upptäck fördelarna i lugn och ro.

Mejla till support@adjob.se om du vill testa ADJob 5.0. Då kör ni parallellt och kan testa hastighet, stabilitet och alla nya funktioner på en kopia av er datafil.

Uppgradera till ADJob 4.6 och få uppgraderingen till ADJob 5.0 på köpet!

Har du ADJob 4.6 tillkommer inga extra kostnader för uppgradering till ADJob 5.0. Du bara startar (eller fortsätter) med månadsdebitering. Notera att supporten för ADJob 4.5 i praktiken är avslutad. Mejla till oss om du vill ha en formell offert/avtalsförslag på uppgraderingen.


140 medlemmar på ADJob Forum. Gå med du också!

ADJob Forum finns nu på Facebook där många redan är inloggade. Detta forum är en sluten grupp där enda villkoret för medlemsskap är att du använder ADJob. Ställ frågor eller hjälp andra. Du är hjärtligt välkommen till Nya ADJob Forum på Facebook.

Har du bokslut nu vid halvårsskiftet?

Många har nytt räkenskapsår 1 juli. I så fall måste du skapa nytt räkenskapsår även i ADJob. Oavsett om du har bokföringen i ADJob eller inte. Vi rekommenderar att du redan NU lägger upp ett "preliminärt räkenskapsår". Här finns en snabbguide hur du lägger upp nytt räkenskapsår. Sköter du bokföringen i ADJob, finns det en separat handbok som kan hjälpa dig med arbetet runt bokslutet - "Bokslut i ADJob". Självklart kan du också mejla och ringa om du behöver hjälp.


Semestertider!

Vi börjar den 3 juli och är i full gång 14 augusti. Behöver du hjälp under tiden, ring, mejla eller använd nya ADJob Forum. Under semesterledigheten kan det dock ta något längre tid innan vi hör av oss.ADJob Nordic ABHäggelundsvägen 17, 523 38 Ulricehamn, Tel 0321-261 20
www.adjob.se, Blogg, Facebook, Twitter