adjob

ADJob Info - Juni 2016


När blir ADJob 5.0 klar?

Esqilon
Behovet av och intresset för molnversionen ADJob 5.0 är stort och vi får dagligen denna fråga. Men att utveckla en helt ny version med nytt gränssnitt, ny infrastruktur för lagring och backup och delvis nytt programmeringsspråk är en tuff utmaning. Vi har skrivit om nästan all kod, vilket har tagit mycket längre tid än beräknat.

Våra huvudmål är uppfyllda!

Vi hade 3 huvudmål med ADJob 5.0:

1. Snabbare att arbeta hemifrån eller från flera kontor.
2. Man ska känna igen sig, vilket skapar en låg tröskel att komma igång.
3. Förbättra navigeringen genom att samla allt i ett enda fönster.

Den feedback vi har fått, bekräftar att vi är på rätt väg och målen gott och väl är uppfyllda.


Vill du vara beta-testare?

Efter drygt två år av beta-testningar går nu utvecklingen av ADJob 5.0 in i slutfasen. I skrivande stund är det cirka 15 beta-testare som kommer med värdefulla synpunkter och buggrapporter, vilket gjort att vi i bland har fått börja om från början.

Vi öppnar därför upp för ytterligare beta-testare som vill påverka och hitta dom sista buggarna. Att vara beta-testare kräver dock en större dos av tålamod. Anmäl ditt intresse här.

Uppgradera till ADJob 4.6 och få uppgraderingen till ADJob 5.0 på köpet!

Har du ADJob 4.6 tillkommer inga extra kostnader för uppgradering till ADJob 5.0. Du bara startar (eller fortsätter) med månadsdebitering. Notera att supporten för ADJob 4.5 i praktiken är avslutad. Mejla till oss om du vill ha en formell offert/avtalsförslag på uppgraderingen.


Nästan 100 medlemmar på ADJob Forum. Gå med du också!

ADJob Forum finns nu på Facebook där många redan är inloggade. Detta forum är en sluten grupp där enda villkoret för medlemsskap är att du använder ADJob. Vi har nu släckt ner gamla forumet för gott. Du är hjärtligt välkommen till Nya ADJob Forum på Facebook.

Har du bokslut nu vid halvårsskiftet?

Många har nytt räkenskapsår 1 juli. I så fall måste du skapa nytt räkenskapsår även i ADJob. Oavsett om du har bokföringen i ADJob eller inte. Vi rekommenderar att du redan NU lägger upp ett "preliminärt räkenskapsår". Här finns en snabbguide hur du lägger upp nytt räkenskapsår. Sköter du bokföringen i ADJob, finns det en separat handbok som kan hjälpa dig med arbetet runt bokslutet - "Bokslut i ADJob". Självklart kan du också mejla och ringa om du behöver hjälp.


Semestertider!

Vi börjar den 4 juli och är i full gång 15 augusti. Behöver du hjälp under tiden, ring eller mejla. Under semesterledigheten kan det dock ta något längre tid innan vi hör av oss.ADJob Nordic ABHäggelundsvägen 17, 523 38 Ulricehamn, Tel 0321-261 20, support@adjob.se
www.adjob.se, Blogg, Facebook, Twitter