Navigering, digitalisering, mobilitet och internationalisering

I ADJob 5.0 har vi fokuserat på det som rör navigering, mobilitet, digitalisering och internationalisering. Nu tar vi många steg samtidigt i denna riktning. Utan att ge avkall på enkelheten.

Navigering

ADJob behåller de sätt att navigera som fungerat bra och förbättrar andra. Ett enda fönster, "Non-Stop" och "backa" är några av de grundläggande förbättringarna i navigeringen.

Läs mer om Navigering i ADJob 5.0...

Mobilitet

Först och främst är ADJob 5.0 molnbaserat, vilket innebär att du kan ansluta i praktiken var som helst där du har tillgång till bredband. Hemifrån, från filialer eller på resande fot.

Digitalisering

I ADJob 5.0 inför vi pdfmejl och attest via eAttest. Båda är sätt att minska pappersflödet och digitalisera det dagliga arbetet ytterligare. Tillsammans med eFaktura som fanns tidigare, minskar vi miljöpåverkan och förenklar.

Internationalisering

ADJob 5.0 kommer från start att finnas på svenska och engelska. När ni valt ett "koncernspråk" kan ADJob hantera individuellt olika språk. Vilket innebär att engelsktalande medarbetare kan parallellt ha ADJob på engelska samtidigt som grannen ser ADJob på svenska. Dessutom har vi förberett för att enkelt lägga till fler språk allt eftersom efterfrågan finns. Du kan skriva offerter och fakturor i valfri valuta. ADJob hanterar alla valutor samtidigt som bokföringen sker i SEK.

Läs mer om Språk...