GDPR-Policy

ADJob

Enligt Datainspektionen måste vi förklara vilka uppgifter vi sparar om dig och varför.

Vilka uppgifter sparar vi?

Namn, din mejl-adress på jobbet samt ditt telefonnummer. Samt dina önskemål, värdefulla tips och buggrapporter.

Varför och hur länge sparar vi?

Att utveckla, marknadsföra och underhålla programvaror är en utdragen process. Vi har haft kunder som uppgraderat efter 20 år. Vi har haft prospekts som varit intresserade för 15 år sedan, som återkommer idag. Så vårt behov att spara information är styrt av verkliga behov. Dessa noteringar och mejl har egentligen inget bäst-före-datum, utan mer än 20 år gamla tips, kan ge idéer för framtida utveckling. Vi sparar också dina uppgifter för att vi ska kunna hitta dina licenser, vilken version du har, vilken som är ansvarig på ditt företag. Vem som helt enkelt äger licensen.

Hur använder vi dina uppgifter?

Främst för att informera dig som kund och dig som intresserad via mejl om nyheter och förändringar. Men också som ett verktyg för att hitta idéer och utveckla programvaran. Vi lämnar aldrig ut din information till någon annan. Utom när myndigheter direkt eller indirekt kräver. T ex när revisor eller du själv vill ha informationen.

Försäkran

ADJob Nordic AB förbinder sig att hantera dina personuppgifter enlighet med den nya Dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft 25 maj 2018. Vi agerar även som personuppgiftsbiträde för dom som använder ADJob 5.0 i molnet. Se separat Personuppgiftsbiträdesavtal.

Hur samlar vi in personuppgifter?

Du har själv gjort ett aktivt val genom att du mejlar till oss. Vi samlar inte in på några andra sätt.

Hur lagras uppgifterna?

Information om dig lagras självklart i ADJob som vi själva använder för vår administration samt i vårt mejlprogram

Vem har tillgång till dina personuppgifter?

Enbart anställa hos ADJob Nordic AB har tillgång till dina uppgifter.

Vem är ansvarig på ADJob Nordic AB?

Personuppgiftsansvarig samt personuppgiftsbiträde är Mats Olsson. Kontakta Mats via 0321-261 20 eller mats@adjob.se om du behöver mer information.

Uppdaterad 2018-06-02