Enligt envisa rykten kommer Apple i nästa macOS (Mojave?) ta bort stödet eller minska stödet för 32-bitars applikationer. Därför kommer vi att snarast möjligt släppa ADJob 5.1 som blir 64-bitars.

Läs mer...

0 comments
2018-06-14


eAttest är både ett sätt att lagra leverantörsfakturor digitalt OCH att digitalisera attest-flödet på företaget. eAttest underlättar för byråer som vill slippa pappersfakturor och få mer koll på attestflödet genom att köra heldigitalt.

Läs mer...

0 comments
2018-02-19


Flödet från Offerten via Projektet till Kundfakturan är den röda tråden i ADJob. Att göra offerterna separat i Word, Excel och liknande applikationer ger visserligen en stor frihet. Men skapar nästan alltid dubbelarbete och ger nästan aldrig överblick. Alternativet är att alla gör offerterna i ADJob. Fördelarna är många:

Läs mer...

0 comments
2017-12-29


En del lägger ut bokföringen externt. Andra arbetar med projekten i ADJob och sköter sedan bokföringen i ett annat program. I båda fallen kan det finnas skäl att se om man inte kan minska eventuellt dubbelarbete. Och få bättre överblick över byrån på köpet. I de flesta fall kan man dessutom sänka kostnaderna rejält.

Bokföringen består grovt av tre delar: Kundfordringar, Leverantörsskulder och resten. Det är "resten" som kräver mer ingående redovisningskunskaper.

Läs mer...

0 comments
2017-12-29

Flödet från Offerten via Projektet till Kundfakturan är den röda tråden i ADJob. Att göra offerter och fakturor separat i Word, Excel och liknande applikationer ger visserligen en stor frihet. Men skapar nästan alltid dubbelarbete och ger nästan aldrig överblick. Fakturan är motorn i ADJob och Offerterna är hjulen.

Läs mer...

0 comments
2017-12-29

Helgdagar används både för tidrapportering och leverantörsbetalningar (LB-betalningar) Uppdatering av helgdagar kan göras på två sätt: Antingen om du har en aktuell version (ADJob 4.6) eller inaktuell (ADJob 4.5 eller tidigare)

Läs mer...

0 comments
2016-07-14
[view_node]

Nu är den klar. Motorväg hela vägen till Göteborg. Inte så stor tidsvinst som vi trodde, men väl så mycket smidigare.

0 comments
2013-06-03