ADJob 5.0 - Molnversionen!

Jag tänker inte på att jag sitter i molnet. Känns som vanligt. – Jan Angwald

ADJob 5.0 är en molnlösning. Vilket innebär att det blir enklare, snabbare, tryggare och mer prisvärt. Det innebär också att vi har bytt prismodell från köp till hyra med ungefär samma priser som tidigare.

Snabbare!

ADJob 5.0 har nu två motorer - en på servern och en på din dator. Det innebär att det går att jobba snabbare från olika kontor, när du reser utomlands, hemifrån, från hotell och tillfälliga arbetsplatser. Tidigare versioner har ibland varit plågsamt långsamma via VPN. Nu kan du jobba med ADJob på din bärbara endast uppkopplad via telefonen om det är bra täckning.

Enklare!

Inget krångel med ODB, enklare användarlicenser, inga krångliga inställningar. Ange bara Licensnyckel och för över din gamla datafil eller anslut till en förberedd databas och du är igång! Du har bara en enda kontakt hela vägen.

Tryggare!

Automatisk säkerhetskopiering en gång per dygn. Uppkoppling via SSL (Secure Sockets Layer). Blir du avbruten skadas inte dina uppgifter utan servern jobbar vidare med den uppgift den fick av dig. Motorn på servern är en av de få militärklassade verktygen och används av bland andra NASA, Skype, Cisco och Blocket.

Prisvärdare!

Du slipper egen server, konsultarvode för allt som rör ADJob-server samt kostnader för säkerhetskopiering av dina uppgifter. Detta ingår utan extra kostnad i ADJob 5.0

Läs mer på Guiden om nyheter och förbättrade funktioner.