adjob

ADJob Info - December 2016ADJob 5.0

ADJob Eco lanseras efter nyår!

Vi anser nu att ADJob Eco är klar för leverans. ADJob Direct försvinner och vi levererar den större varianten ADJob Eco istället. Ungefär samma priser som tidigare fast med fler funktioner. Eftersom de flesta som har ADJob Direct och ADJob Eco redan har avtal, kostar uppgraderingen inget extra. Kontakta oss efter jul för mer information.

Drygt 50 byråer kör redan ADJob 5.0 skarpt!

Det är ganska många byråer som har valt att köra ADJob 5.0 i molnet, trots att vi fortfarande har beta-stämpeln kvar. Skälen de flesta angett är:

- Inskanning och attestering av leverantörsfakturor - eAttest
- Periodisering i bokföringen
- Smidigare resursplanering
- Enklare och snabbare att jobba hemifrån eller från olika kontor
- Läs mer om ADJob 5.0

Vi har plats för fler beta-testare av Lite, Classic och Total. Att vara beta-testare kräver dock mer tålamod.

Uppgradera till ADJob 4.6 och få uppgraderingen till ADJob 5.0 på köpet!

Har du ADJob 4.6 tillkommer inga extra kostnader för uppgradering till ADJob 5.0. Du bara startar (eller fortsätter) med månadsdebitering. Notera att supporten för ADJob 4.5 kommer att successivt fasas ut. Mejla till oss om du vill ha en formell offert/avtalsförslag på uppgraderingen.


Tidrapportering och Helgdagar för 2017

För att kunna tidrapportera 2017, krävs att du anger helgdagar för 2017. Har du redan ADJob 4.6, väljer du att uppdatera i menyn Hjälp. Annars kan du manuellt ange helgdagarna. Här finns en liten filmsnutt som visar hur du gör. Helgdagar för 2017. Självklart kan du också mejla och ringa om du behöver hjälp.


Har du bokslut vid årsskiftet - lägg upp preliminärt Räkenskapsår NU!

Många har nytt räkenskapsår 1 januari. I så fall måste du skapa nytt räkenskapsår även i ADJob. Oavsett om du har bokföringen i ADJob eller inte. Vi rekommenderar att du redan i december lägger upp ett preliminärt räkenskapsår för 2017. Här finns en snabbguide hur du lägger upp nytt räkenskapsår. Sköter du bokföringen i ADJob, finns det en separat handbok som kan hjälpa dig med arbetet runt bokslutet - "Bokslut i ADJob". Självklart kan du också mejla och ringa om du behöver hjälp.


Julen står för dörren!

Vi börjar att varva ner 23 december och är i full gång 9 januari. Behöver du hjälp under tiden, ring eller mejla. Under julefriden kan det dock ta något längre tid innan vi hör av oss.


ADJob Nordic ABHäggelundsvägen 17, 523 38 Ulricehamn, Tel 0321-261 20
www.adjob.se, Blogg, Facebook, Twitter