adjob

ADJob Info - November 2015


Uppgradera till ADJob 4.6 och få uppgraderingen till ADJob 5.0 på köpet!

Esqilon

Har du ADJob 4.6 tillkommer inga extra kostnader för uppgradering till ADJob 5.0. Du bara startar (eller fortsätter) med månadsdebitering. Notera att supporten för ADJob 4.5 kommer att successivt fasas ut. Mejla till oss om du vill ha en formell offert/avtalsförslag på uppgraderingen. .


Uppgradering till ADJob 4.6 FÖRE 31 december 2015

Väljer du att uppgradera före 31 december 2015 har du 2 alternativ att uppgradera. Antingen månadsdebitering elller engångssumma. Väljer du månadsdebitering kan uppgraderingskostnaden till ADJob 5.0 i praktiken bli lägre.

Uppgradering till ADJob 4.6 EFTER 31 december 2015

Väljer du att uppgradera efter 31 december 2015 kan du bara uppgradera via engångssumma. Uppgraderingskostnaden för ADJob 5.0 blir då i praktiken samma som för ADJob 4.6.

ADJob 5.0 klar för beta-testning!

ADJob 5.0 innehåller mängder med nyheter. Klicka här för att visa nyheterna. Fortfarande en oslipad diamant, men du kan nu testa ADJob 5.0 demo eller en skarp kopia på din datafil. Anmäl ditt intresse här.

ADJob Forum har flyttat till Facebook!

ADJob Forum har funnits sedan 2007 och har haft en traditionell utformning men börjar kännas lite ålderdomlig. Detta forum har haft en högre tröskel för att logga in. Vi tror och hoppas att ADJob Forum på Facebook kommer att få en lägre tröskel eftersom många redan är inloggade. Detta forum är en sluten grupp där enda villkoret för att bli medlem är att du använder ADJob. Det gamla forumet finns kvar ett tag till, men kommer att släckas ner så fort det är möjligt. Du är hjärtligt välkommen till Nya ADJob Forum på Facebook.

Vi har börjat med pdf-fakturor

Vi kör självklart ADJob 5.0 själva, vilket innebär att vi har nu enklare att skicka pdf-fakturor direkt från ADJob. Normalt skickar vi fakturan till den som beställt, men meddela gärna om du vill ha fakturan på en annan adress. Typ faktura@byran.se


Har du bokslut nu vid årsskiftet?

Många har nytt räkenskapsår 1 januari. I så fall måste du skapa nytt räkenskapsår även i ADJob. Oavsett om du har bokföringen i ADJob eller inte. Vi rekommenderar att du redan NU lägger upp ett "preliminärt räkenskapsår". Här finns en snabbguide hur du lägger upp nytt räkenskapsår. Sköter du bokföringen i ADJob, finns det en separat handbok som kan hjälpa dig med arbetet runt bokslutet - "Bokslut i ADJob". Självklart kan du också mejla och ringa om du behöver hjälp.


Julen står för dörren!

Vi börjar att varva ner 23 december och är i full gång 11 januari. Behöver du hjälp under tiden, ring eller mejla. Under julefriden kan det dock ta något längre tid innan vi hör av oss.


ADJob Nordic ABHäggelundsvägen 17, 523 38 Ulricehamn, Tel 0321-261 20
www.adjob.se, Blogg, Facebook, Twitter